Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ενημέρωση μελών απο την ΠΟΣΠΥΔ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
Αριθμός Απόφασης Εγγραφής 830/5.2.2004 ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ
Σωκράτους 21 & Πλουτάρχου 6 – ΜΕΓΑΡΑ - Τ.Κ. 19100 - ΤΗΛ. – FAX.: 22960 29144
Μέλος Γ.Σ.Ε.Ε. – www.pospid.gr - e-mail: pospid@gmail.com
Αριθμ. Πρωτ.: Μέγαρα: 31/05/2013
Προς:
1) Συμβασιούχους Πυροσβέστες
2) Πίνακες ανακοινώσεων
Κοιν.:
1) Αξιότιμο Γ.Γ. ΠΡΟ.ΠΟ.
κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη
2) Αξιότιμο Αρχηγό Π.Σ.
κ. Σωτήριο Γεωργακόπουλο

Συνάδελφοι,
Σε νέα συνεννόηση με την πολιτική και φυσική ηγεσία, μετά από τις δικαιολογημένες αντιδράσεις μελών και της ΠΟΠΥΣΥΠ, για τις ψυχιατρικές βεβαιώσεις, δεδομένου ότι πολλά νοσοκομεία δεν διαθέτουν ψυχίατρους κ.λ.π. το Α.Π.Σ. θα ζητήσει προς το παρόν πιστοποίηση υγείας από νοσοκομείο, Κ.Υ. είτε τον ασφαλιστικό φορέα όπως στο παρελθόν.
Οι βεβαιώσεις καλό θα είναι να μαζευτούν και ΠΡΙΝ την διαταγή όπως μας ενημέρωσε το Α.Π.Σ., για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Το Α.Π.Σ. θα ζητήσει πρόσφατη γνωμάτευση χωρίς ημερομηνίες.
Μετά από οχλήσεις του Προέδρου και του Δ.Σ. της ΠΟΠΥΣΥΠ και συμβασιούχων πυροσβεστών, βουλευτών, των Υφυπουργών της Κυβέρνησης, του Διευθυντή του Υπουργού κ. Δένδια κ. Περδίκη, εχτές το απόγευμα ο εισηγητής κ. Ντουχάνης ασχολήθηκε με το σχέδιο Π.Δ. και σήμερα ζήτησε διευκρινήσεις από το Α.Π.Σ. Δεσμεύτηκε ότι την Δευτέρα 03/06 θα τελειώνει με το Π.Δ. μετά θέλει υπογραφές από Υπουργεία, Πρόεδρο Δημοκρατίας, ΦΕΚ.
Δεσμεύτηκε και ο Πρόεδρος του ΣτΕ κ. Μενουδάκος στην κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Προεδρείο της ΠΟΠΥΣΥΠ ότι θα το προωθήσει και θα το τρέξει. Του εξηγήσαμε την σοβαρότητα της κατάστασης, τα ένσημα που χάνουν οι συνάδελφοι και η πολιτεία είναι ανέτοιμη ενόψει των πυρκαγιών.
Με τιμή
για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ομοσπονδίας