Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση Σωμ. Κοζάνης


Συνάδελφοι, από την πρώτη μέρα που μπήκαμε ως Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης η ΠΟΣΠΥΔ δίνει έναν αγώνα ΤΙΤΑΝΙΟ με πολλά μέτωπα ανοιχτά ( Συμβασιούχοι - μεταθέσεις - επίδομα 150€ - ωράρια - αποσπάσεις - κ.τ.λ. ) και δυστυχώς κάποιοι εργατοπατέρες το μόνο που σκέφτονται είναι προσωπικό συμφέρον και εξουσίες. Ότι δεν κατάφεραν να το κάνουν μέσα στην ΠΟΣΠΥΔ προσπαθούν να το κάνουν απέξω. Μου θυμίζουν τον κάβουρα που όλα τα ψάρια κολυμπάν μπροστά και αυτός πάει στο πλάι, ποιος να πάει σωστά άραγε; Τόσα χρόνια προσπαθούν να μας διασπάσουν αλλά μάταια, γιατί γινόμαστε όλο πιο δυνατοί και τώρα σαν το μικρόβιο που το καταπολεμάς μόνο με αντιβίωση από μέσα, προσπαθούν να μας διασπάσουν από μέσα χρησιμοποιώντας κάποιους ανεγκέφαλους αλαζόνες που το μόνο που τους νοιάζει είναι η εξουσία. Συνάδελφοι μόλις δεν τους κάνουνε τα κέφια, ούτε καλημέρα δε θα τους λένε. Σήμερα τους ανοίγουνε τις πόρτες γιατί έχουν τους σκοπούς τους. Αύριο τι θα γίνει σκεφτήκατε ποτέ;
Αλίμονο αν αφήσουμε την τύχη 5.500 συναδέλφων σε μία χούφτα ανθρωπάκια που μόλις μάθουν μία είδηση τρέχουν στον υπολογιστή να βγάλουν ανακοίνωση ότι και καλά το κάνανε αυτοί.
Πότε να προλάβουν άλλωστε όταν όλη μέρα είναι στον υπολογιστή. Από τον υπολογιστή απειλούν και το Υπουργείο με αποτέλεσμα να πάρουμε πίσω το επίδομα των 150€.
Να ναι καλά τα παλικάρια! Φτου μη τα ματιάσω!!
Εγώ ξέρω ότι όποιος έχει όρεξη να τρέξει, να αγωνιστεί, το κάνει μέσα στο σύνολο και δεν διαλέγει το δρόμο της φυγής.
Βλέπεται κάποιοι προτιμούν το πρώτος στο χωριό και όχι τελευταίος στην πόλη.
Και να ξέρουνε ότι :
ΟΤΑΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΝΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ!!!!!!!

Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
του Σωματείου

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΖΑΝΤΣΙΔΗΣ

O ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ