Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Επιστολή εποχικού: Το Πυροσβεστικό Σώμα UBER ALLES

"ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΤΑΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΤΑΤΟΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΩΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΓΙΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ

ΣΩΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΓΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΓΙΩΤΑ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΓΙΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ?

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΣΑΦΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ?

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ?

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΘΙΓΜΕΝΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΙΓΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ?

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΓΙΩΤΑ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΡΙΝΑΝ Ι 1 Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ. ΠΩΣ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ "ΔΗΛΩΝΕΙ" Ι1..

ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45 ΛΟΓΩ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1.ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ Ν.Σ.Κ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ?

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΔΙΩΞΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ,ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ,ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ, ΚΛΠ ΚΛΠ ?

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ, ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕ, ΜΑΣ ΟΡΚΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ?

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ?

ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ "ΕΠΑΘΕ" ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΩΣ "ΜΗ ΙΑΣΙΜΟΣ" ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ Η "ΠΕΡΙΕΡΓΗ" ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ" ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ?

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ... ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΑΣ..

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ........"

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:www.bloko.gr/