Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΘΕΜΑ: « Απάντηση σε Έγγραφο Διασπαστών 119 / στης 15.6.2013 Απορρόφηση Επιλαχόντων Πενταετών.» Eνημέρωση των συναδέλφων και αποκατάσταση της αλήθειας.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΥΡ/ΣΤΩΝ
ΕΔΡΑ: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΡΩΝ Δ/ΝΣΗ : ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ 1 – ΤΚ 19100 ΜΕΓΑΡΑ
ΤΗΛ.- FAX: 22960 29144 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ
(ΑΡ.ΚΑΤ..ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 2454/5460/2003)
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. www.pyrosvestes.gr mail: pyrosvestes.gr@gmail.com

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 66 ΜΕΓΑΡΑ: 16 / 6 /2013
ΠΡΟΣ:
1) Πίνακες ανακοινώσεων
2) Αρμόδια τμήματα Α.Π.Σ.
3) Αρμόδια τμήματα Π.Ρ.Ο.Π.Ο.

ΘΕΜΑ: « Απάντηση σε Έγγραφο Διασπαστών 119 / στης 15.6.2013 Απορρόφηση Επιλαχόντων Πενταετών.» Eνημέρωση των συναδέλφων και αποκατάσταση της αλήθειας.
ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ
Επειδή για μια ακόμα φορά οι κωλοτούμπες- διασπαστές, κάνοντας βλαχοπολιτική και λαϊκίζοντας, όπως πάντα, προσπαθούν να οικειοποιηθούν τον αγώνα, τον ιδρώτα και τη μεγάλη προσπάθεια, όσων συναδέλφων αγωνίζονται με πίστη και αφοσίωση στους στόχους μας, στο πλευρό της Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π., για τα δίκαια αιτήματά μας, σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω...
- Μετά από συνάντηση με τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κο Μανούσο Βολουδάκη και τους συνεργάτες του, την επόμενη ημέρα της κινητοποίησης του περασμένου Απριλίου, ο ίδιος δεσμεύθηκε, ότι θα έδινε άμεσες λύσεις, στα δύο βασικά αιτήματά μας.
1) Επιτάχυνση των διαδικασιών για την πρόσληψη των συμβασιούχων
2) Πρόσληψη 22 επιλαχόντων ως Π.Π.Υ., ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός που αρχικά είχε προκηρυχθεί (3.400)

Με συντονισμένες κινήσεις της Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. και την πραγματική και ουσιαστική βοήθεια του υφυπουργού Κου Μανούσου Βολουδάκη και των συνεργατών του, καταφέραμε σε πολύ σύντομο χρόνο να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την Π.Υ.Σ., όπως και το Π.Δ. που αφορά στην πρόσληψη των συμβασιούχων.
- Επίσης, μετά την γνωστοποίησή μας, ότι οι συνάδελφοι που επιθυμούν να προσληφθούν ως συμβασιούχοι είναι γύρω στους 1520 περίπου σημειωτέων ότι υπάρχουν περίπου 40 παρατήσεις συμβασιούχων το 2012 μεταξύ τον όποιον είναι και κάποιοι με Ι, όπως αναφέρουν, και στην Π.Υ.Σ. αναφέρονται 1500, ο υφυπουργός δέχθηκε την πρότασή μας, που αφορά την άμεση απορρόφηση επιλαχόντων, Π.Π.Υ., ούτως ώστε να υλοποιηθεί και η δέσμευσή του απέναντί μας και να διευθετηθεί και το θέμα που προέκυψε με τους υπεράριθμους συμβασιούχους.
Έτσι μετά την έγκριση των 5 θέσεων (όσοι οι συνάδελφοι που αποχώρησαν από την εκπαίδευση), ο υφυπουργός δεσμεύθηκε ότι θα έδινε λύση και για τους υπολοίπους με τον τρόπο που του προτείναμε.
Είμαστε σε αναμονή, ώστε να το δούμε οριστικά και εμπράκτως.
Υ.Γ 1
Μέχρι και σήμερα το Αρχηγείο του Π.Σ. είναι σε θέση να γνωρίζει για την πρόσληψη των επιλαχόντων, από την έγκριση που εμείς του αποστείλαμε στις 13/6, πριν ακόμα πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, από το αρμόδιο υπουργείο.
Υ.Γ 2
Δυστυχώς κύριοι, κωλοτούμπες- διασπαστές, έπεσε η μάσκα σας, στην προσπάθειά σας, να επωφεληθείτε από αγώνες και πεπραγμένα άλλων. Συνεχίστε να κάνετε πλάτες στις διοικήσεις, όπως αρέσκεστε, και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε άλλους.

Υ.Γ 3
Το μόνο ευχάριστο για μας, απ' αυτή την αποκριάτικη προσπάθειά σας, είναι ότι αποκαλύφθηκαν πλήρως τα ονοματεπώνυμα των κρυφών πληροφοριοδοτών σας, από το Α.Π.Σ και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μας γι αυτούς τους φανατικούς πολέμιους του αγώνα μας τόσα χρόνια.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, αναμένεται ανακοίνωση και στοιχεία από την Ομοσπονδία.
Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΙΜΩΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΡΔΟΥΡΑΚΟΣ