Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ & ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

1.Σε πολύ σύντομο διάστημα ίσως και αυτή η την επόμενη εβδομάδα θα περαστούν τα χρόνια προϋπηρεσίας που είχαμε σαν Εποχικοί Πυροσβέστες .
Αυτό σημαίνει 10% + 2% τουλάχιστο για τον κάθε ένα από εμάς επί του βασικού μισθού μας .( Νόμος 3938/2011 Άρθρο 15 παράγραφος 15 . Οι μηνιαίες αποδοχές των Π. Πυροσβεστών είναι αυτές που λαμβάνουν ως εποχικοί Πυροσβέστες ανάλογα με τα έτη υπηρεσίας τους και την οικογενειακή τους κατάσταση ).
Επίσης όταν τα έτη υπολογιστούν στον βασικό μισθό θα τα πάρουμε αναδρομικά για τους προηγούμενους μήνες εργασίας μας .

2.Εχετε παρατηρήσει πως στην μισθοδοσία μας δεν έχει περαστή η αλλαγή ειδικότητας από μάχιμος σε οδηγό . Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν καθαρίσει οι λίστες των καινούργιων οδηγών. Όταν καθαρίσουν τότε θα περαστούν και τα ένσημα οδηγού καθώς και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας .

3.Το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας θα το πληρωθούμε στις 10 Ιουνίου για εργασία που προσφέραμε τον μήνα Μάιο.

4.Οσον αφορά την εργασία μας την Κυριακή των εκλογών δεν παίζει ρόλο εάν έχουν εγκριθεί Κυριακές διότι είμαστε σε γενική επιφυλακή και φυσικά θα αποζημιωθούμε με το εκλογικό επίδομα .Με τον ίδιο τρόπο θα αποζημιωθούν και όλοι όσοι εμπλέκονται στην ίδια διαδικασία. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό αφού και στον ΚΕΥΠΣ υπαγόμαστε και ένστολοι ήμαστε.
Από πληροφορίες το εκλογικό θα πληρωθεί στο τέλος του μηνός Μαΐου και θα δοθεί στο χέρι.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ & ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ