Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ενημέρωση μελών απο την ΠΟΣΠΥΔ - 27/11/2012


Σε επικοινωνία της ΠΟΣΠΥΔ με την πολιτική ηγεσία αλλά και του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της ΠΟΣΠΥΔ κ. Διον. Κωνσταντουδάκη και με τον νέο Αρχηγό του Π.Σ. κ. Σωτήριο Γεωργακόπουλο μας διαβεβαίωσαν ότι τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η πρόσληψη των 133 επιλαχόντων και ουδεμία σχέση με το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. δεν έχουν τα περί αναστολής προσλήψεων που αναδημοσιεύουν και διατυμπανίζουν οι «κωλοτούμπες – διασπαστές» και ισχύουν για το Υπουργείο Παιδείας, όπως μας διαβεβαίωσαν από το Υπουργείο.
 Επίσης οι ακαδημίες θα είναι κλειστές για τα έτη 2013-2014 αφορούν μόνιμο προσωπικό και όχι Π.Π.Υ. που θα εκπαιδευτούν στις Υπηρεσίες.
 Τέλος οι η επιστολή για όσους δεν γνωρίζουν οι οποίες στέλνονται με αποδέκτη την πολιτική ηγεσία πάντα αποστέλλονται στο Α.Π.Σ. για απάντηση και επίσης ο νέος Αρχηγός δεν έχει αναλάβει ακόμα επίσημα. Τις επόμενες ημέρες που θα αναλάβει θα υπογράψει και αντίστοιχα έγγραφα και θα κάνει και τις ανάλογες ενέργειες. Όλοι είμαστε σε κατάσταση αναμονής για τους 133 επιλαχόντες, τα 150 €, μετακινήσεις, ανανέωση πενταετίας κ.λ.π. διαφορετικά πάλι στο δρόμο. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι που θα ξαναβγούμε.

ΠΗΓΗ:ΠΟΣΠΥΔ